BabyDan – tremmeseng og juniorseng

Selvom vi alle elsker at klæde os ud i smarte og sjove kostumer, skal der også være tid til at tænkte på de kære små. Børn og babyer er for mange os af en vigtig del af daglig dagen, og ofte gør vi alt hvad vi kan for at de skal have det så godt som muligt. F.eks. ved at købe det bedste babyudstyr, de bedste sutter og sutteflasker og den mest ergonomiske bæresele. Men når vores lille baby skal sove, skal han eller hun selvfølgelig også ligge så godt som muligt. F.eks. i en dejlig blød BabyDan babynest, tremmeseng eller juniorseng. Har man ikke selv børn, kan det ofte være lidt besværligt at kende forskel på de mange forskellige typer af seng den lille bruger, så det vil vi i denne artikel se lidt nærmere på. De fleste af disse produkter vi kommer ind på, kan købes i den lokale Babysam, Ønskebørn eller i online butikker som f.eks. Danbaby eller JollyRoom.

 

Babyneste til din baby

En babynest kan bedst beskrives som en pude med sider på, et sted hvor den lille ligger blødt og behageligt. Babyneste er over de senere år blevet et stort hit hos Danskere. Og da heller ikke uden grund, da barnet ligger rigtigt godt og trygt i en sådan babynest. Nogle af de mest populære babyneste er Baby Dan babynest eller Filibabba Baby nest, som er både flotte og praktiske. Det smarte ved en babynest er at du også kan bruge dem som en rejseseng til de mindste, da de er nemme at folde sammen og have med rundt.

Pinolino Kombiseng til børneværelset

Vugge til dit nyfødte barn

Til de mindste er en vugge ofte en rigtig god seng, da de giver tryghed og beskyttelse til den lille, og samtidig ikke fylder så meget som f.eks. en tremmeseng. Typisk vil barnet bruge vuggen i det første stykke tid, og så efterfølgende overgå til en tremmeseng eller babyseng som de også kaldes. Her er en Baby Dan vugge et oplagt valg, som du også kan finde inde på Danbaby. En god ting til børneværelset, når dit barn er lille nok til en vugge, er en babyalarm eller babymonitor, så du kan lytte til eller se dit barn. Et andet praktisk produkt er en Babysense vuggedødsalarm, som tjekker at dit barn altid trækker vejret. En god lille ting, som gør at man som forældre sove lidt bedre om natten.

Babyseng / Tremmeseng til den lille

En babyseng eller tremmeseng er god til barnets første par år. Tremmerne forhindre dit barn i et kravle eller trille ud af sin seng, så både dig og dit barn kan sove trygt om natten. En Babydan tremmeseng er et rigtigt godt valg til dig som ønsker kvalitet og ekstra god sikkerhed til dit barn. Baby Dan er jo kendt for at fremstille sikkerheds produkter i høj kvalitet, som f.eks. sikkerheds gitter til døre og trapper, og det er med samme tanke på sikkerheden de producerer deres tremme og juniorsenge. En babyseng er et must til barnets første par år, og noget som langt de fleste forældre benytter.
Nu om dage vælger mange også at købe en kombiseng, frem for en separat junior- og tremmeseng.

Læs mere om babysenge og juniorsenge her på Juniorsenge og babysenge fra Yolasite –>

Juniorseng til de lidt større børn

Når barnet bliver for stor til sin BabyDan tremmeseng er det tid til at flytte over i en rigtig juniorseng. De er ofte lidt større og mere solide, og kommer uden tremme da disse ikke længere er nødvendige. En Baby Dan juniorseng er et pænt møbel der passer godt ind i de fleste børneværelser og god at sove i for dit barn. Juniorsenge er trinnet før en rigtig voksen seng, og en sengetype man ser på de fleste børneværelser. Når man køber en juniorseng er det vigtigt at der er plads til at barnet kan vokse, men ikke så meget plads at man heller ikke ligger behageligt i sengen. Med en tremmeseng fra seo så er du sikret en god kvalitetssøvn hele natten.

Udover juniorsenge, tremmesenge, vugger og babyneste er der også rejsesenge, kombisenge, moseskurv og lifte som også kan bruges som sovested for de små.

Comments are closed.