Overvej en container skurvogn til din næste fest

container-skurvognStår ud og skal holde fest for familien kan det være en ide at overveje en container skurvogn. De er billige at leje og nemme at placer lige der hvor man har brug for dem. Er det tale om en fin bryllups fest eller noget i den stil er det nok ikke den optimale løsning, men er det en gang almindelig fødelsdags eller udklædnings fest er det mange gange en super løsning. Vi har selv lige holdt den årlige efterårs fest for vennerne og familien og havde inviteret lidt for mange til vi kunne holde den i huset. Derfor var vi nød til at lede efter en alternativ løsning, enten at flytte festen til vores lokale festlokaler, men de var desværre allerede optaget, leje et havetelt eller en container skurvogn eller pavillon. Teltet var cirka 20% dyrere en en container skurvogn og krævede en del ekstra arbejde med at sætte det op og tage det ned. Derfor var det naturlige valg en container skurvogn hvilket senere viste sig at være en super løsning da det kom rigtigt meget regn den aften. Havde vi siddet i et almindeligt havetelt var vi blevet nød til enten at aflyse festen eller flytte indedøres og fortsætte der. Heldigvis blev dette ikke nødvendigt denne gang og vi have en super godt fest hvor alle var glade og i godt humør.

Skal du prøve kræfter med den ultimative fest, så kan en begivenhed som Aalborg karneval bestemt anbefales. Du kan læse mere om dette på denne her side om Aalborg.

Men hvordan fungere det med en sådan skurvogn, jo det var faktisk ret nemt, vi søgte lidt på internettet og faldt over et godt tilbud fra www.dc-supply.dk hvor man kunne få leveret en container skurvogn til 40 personer, de kom og afleverede den og hentede den til en ret fordelagtig pris. Det passede lige med at den kunne stå i starten af vores have hvorefter vi fik pyntet den pænt op til festen (som desværre ikke krævede at folk kom i udklædning denne gang). Vi bestilte også mad ude fra, fra kokken og jomfruen i aarhus som leverede noget rigtigt godt mad til under 100 kroner pr. person. Planen var oprindeligt at vi skulle grille et par pattegrise men allerede inden vi købte dem kunne vi se at vejeret hvis ikke blev til gril og måtte derfor finde et alternativ. Det var ikke lige den kønneste løsning med en sådan container men den var fuldstænding vind og vandtæt så til det vejr vi havde bestemt dem optimale løsning. Den var desuden hurtig og nem at rengøre og festen endte selvfølige med at blive en kæmpe success.

Det er et sjovt og mere effektivt alternativ til at leje et test, noget som jo også er utrolig brugt nu om dage hvis man ikke selv lige har pladsen til at holde en større fest. Faktisk er der flere som vælger denne metode frem for blot at leje et forsamlingshus.

Til næste fest tror jeg at vi booker vores fælles festlokale da det er lidt billigere og en smule mere hyggeligt, men skulle dette ikke være muligt ville jeg da bestemt overveje en en container skurvogn igen. Hvis du selv har lyst at læse lidt mere om denne løsning kan jeg anbefale at kigge under vores kildehenvisninger og se mere der.

Kilde:
Dc-Supply
Aalborg/Nørresundby

Comments are closed.