Hvorfor tyroler kostumer er så populære

Oktoberfest hos kostumeoutlet.dkNår man snakker kostumer er et af de mest solgte faktisk det populære Tyroler kostume, det har over de sidste 5-6 år overtaget pladsen som det absolut mest populære kostume overhoved og ser man samlet på mængden af solgt tyrolertøj overgår den langt alle andre kategorier som f.eks. Halloween kostumer, fastelavnskostumer, Disney kostumer osv. Mange af de forskellige online butiker som f.eks. kostumeoutlet.dk nyder i disse måneder godt af salget inden for tyrolertøj og det er jo bestemt ikke uden grund. Men hvorfor er Tyroler kostumer så populære? De er jo langt fra nogle af de sjoveste eller smarteste udklædninger og udvalget er også rimeligt begrænset, hvis man sammenligner med nogle af de andre store nicher. Det hænger selvfølgeligt sammen med hvor stor en begivenhed Oktoberfesten er blevet her i Danmark. Nu om dage finder man nærmest ikke en by i landet, hvor de ikke afholder deres helt egen Oktoberfest på den ene eller anden måde. Ja selv flere af de helt små byer med under 500 indbygere vælger af fejre denne fest og ofte kommer der masser af folk fra nabobyer og lignende for at tage del i festligheden.

Alpefest i tyrol med masser af tyrolertøj købt i en online webshop

Men hvad er det som er så speciel ved den begivenhed og hvordan kan det være at den er blevet så stor? Den er jo ikke engang fra USA og næsten alle andre af vores moderne begivenheder stammer jo derover fra. Hvis du nogensinde har været til en sådan Oktoberfest, så ved du hvorfor. Den stemning som man oplever der, kan ikke beskrives, den skal opleves og på dette område kan ingen af de andre store feste være med, ja selv ikke engang karnevallet eller julefrokosten kan komme helt op på det niveau som Oktoberfesten er på. Ja det kan godt være det måske virker lidt plat, at se fuldvoksne mænd iført lederhosen eller kvinder i tyrolerkjoler jodle med på tyske slagere, drikker store glas med iskold øl og spise masser af pølser og sauerkraut. Men selvom det er plat, er det også utroligt sjovt. Det er næsten altid en virkelig god stemning til den slag begivenheder og det er et af de få steder hvor man som voksen fint kan klæde sig ud og slippe godt fra det. Selvom kostumefeste er blevet meget mere populære end for blot 10 år siden, er det stadig mange der ser lidt sjovt på en hvis man som 50 årige kommer gående til fest iklædt et nyt Spidermans kostume. Men kommer man der imod iført tyrolertøj og et stort glas øl midt i Oktober, så syntes folk i stedet det er fedt og at der kommer en som er med på tingene. Kommer samme person en uge senere klædt ud som zombie eller vampyr, så er den også gal for af en eller anden grund er det slet ikke lige så anerkendt af klæde sig ud til Halloween fest som voksen som det er at tage til Oktoberfest i sit smartest tyroler kostume. Noget som både er sjovt, men som også vil være en begivenhed du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.

Denne begivenhed er ret speciel og en af dem som jeg uden tvivl kan anbefale til alle. Prøv det og i vil ikke fortryde det.

Comments are closed.