Sidste skoledag kostume

 billigt sidste skoledag kostume

køb dit sidste skoledag kostume her

Sidste skoledag

Sidste skoledag er dagen, hvor hele landets 9. og 10. klasses elever klæder sig ud for at fejre, at de er færdige med folkeskolen. Også nogen gymnasier har denne tradition med at klæde sig ud på den sidste dag inden det går løs med læseferie og eksamener. Det er en begivenhed, hvor eleverne gør meget ud af deres udklædning og nogen klasser har endda en temaramme for deres udklædning, så man kan se, at de høre sammen og netop derfor er mange begyndte at købe et sidste skoledag kostume for enten at skille sig ud fra mængden eller for at vise man tilhøre en bestemt gruppe.

Her er det, at vi kan tilbyde mange forskellige typer kostumer i flere forskellige temaer og til både ham og hende. Du kan være dyre kostumer, prinsesse kostumer, politi kostumer, militærkostumer, pirat kostumer, vampyr kostumer, tyroler kostumer, 70’er kostumer, 80’kostuner, disco kostumer og mange flere. Vi har også tilbehøret til at gøre dit kostume fuldendt og gennemført, såsom briller, hatte, parykker, tænder, tylskørter, skæg, våben, masker og meget mere. Noget af det som er rigtigt populært til sidste skoledag er farvede kontakt lenser som er blevet noget af det mest solgte til lige netop denne lejlighed. Prisen er også faldet betydeligt på specielle kontaktlenser siden de betyndte at komme frem på det Danske marked for nogle år siden.

Sidste skoledags traditioner

Sidste skoledag er en festdag for eleverne og traditionen tro er eleverne fra alle afgangsklasserne klædt ud i et væld af forskellige kostumer. De fleste elever spiser morgenmad sammen, hvilket som oftest sker hjemme hos en elev, hvor alle andre elever kommer og spiser med. Til denne morgenmad er klassens lærer ofte inviteret med til at fejre dagen.

Der er på mange folkeskoler den tradition, at de afgående elever kaster karameller til resten af skolens elever, dette gøres udelukkende for underholdningens skyld. Samtidig er der mange skole, hvor man har en eller anden form for underholdning. Dette kan for eksempel være parodier på skolen lærer og nogen udvalgte elever, det kan være quizzer, forskellige udendørs opgaver, vandkamp og mange andre ting.

Derudover skriver langt de fleste klasser også Blå Bog, hvor alle elever stilles en række spørgsmål, som skal beskrive dem selv og som printes og uddeles til alle i klassen, så man har noget at huske hinanden på og det kan også bruges til at få nogle sandheder på bordet og hver bliver det hele jo meget mere spændende hvis man er udklædt i et sidste skoledag kostume der vækker opmærksomhed.