Tyroler kostume

alt inden for billige Tyroler kostume tilbud - klik ind og se hele udvalget og find din udklædning til årets oktoberfest, få inspiration til de perfekte kostumer til din næste fest her i Oktober her på kostumeoutlet.dk

Billig tyroler kostume og oktoberfest kostumer her

Tyroler kostumer

Tyroler kostumer bliver typisk brugt til at fejre den årligt tilbagevendende tyske højtid Oktoberfest, hvor der bliver drukket øl af 1 liters krus og spist bratwurst, sauerkraut og andre tyske specialiteter, samt lyttet til tysk horn musik. Og ingen fuldendt Oktoberfest uden god mad, store fadøl i 1L krus og selvfølgelig den rette påklædning. Her kan vi hjælpe med nogle spændende og relevante kostumer til både ham og hende, igen Oktoberfest er jo fuldendt uden et smart Oktoberfest eller Tyroler kostume. Det er jo bestemt en del af de sjove ved denne begivenhed og faktisk en af de få, hvor næste alle kommer udklædt.

Det populære Tyroler kostume er ikke blot populært til den årlige Oktoberfest, men også til mange andre begivenheder, såsom Karneval, sidste skoledag, fastelavn og lignende. Vi har både kostumer til ham og hende, vi har bukser med seler og ternede skjorter til ham og både korte og halvlange kjoler med forklæder til hende. Dog er et tyrolerkostume ikke fulendt uden detaljerne, så vi har selvfølgelig også Heidi parykker, alpehuer, strømper og lignende som kan være med til at gøre dig til festens midtpunkt.

Oktoberfestens historie og traditioner

Oktoberfesten er en folkefest i Tyskland og blev afholdt første gang i 1810. Den første Oktoberfest blev afholdt på Theresienwiese i München. Denne første gang der blev afholdt Oktoberfest var i forbindelse med Kronprins Ludwig og Prinsesse Tereses bryllup, hvor hele den lokale befolkning var inviteret med til festen. Det vidste sig at blive en kæmpe success og er efterfølgende udviklet sig til den begivenhed som vi jo alle kender og elsker.

Oktoberfest er den største folkefest i verden og den er besøgt at folk fra hele verden. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, som bliver besøgt af langt over 6 millioner mennesker hvert år, hvilket jo er temmelig mange til en enkelt fest! Oktoberfesten er en 16 dage lang begivenhed, som strækker sig sidst i September til og med den første weekend i Oktober. Det man fejre i de 16 dage er øl og derfor bliver der også drukket mere en 7 millioner liter øl over de 16 dage og det er vel og mærket den specielle Oktoberfest øl, der er 2 % stærkere end almindelig øl. Det og så kombinationen af de ekstra store glas er med til at sørge for at folk hurtigt kommer i godt humør og får sat gang i oktoberfesten. Denne begivenhed er rigtig populær blandt både de unge og de gamle, og bliver stadig mere og mere populær over hele Europa, se f.eks. bare hvor mange flere byer i dit lokal område som er begyndt at fejre Oktoberfesten på ægte Tysk maner som det jo høre til. Jeg tror det vil komme bag på dig hvis du så hvor mange Oktoberfest der faktisk er i Danmark i løbet af efteråret.

Den traditionelle beklædning til Oktoberfest er for mænd en ternet skovmandsskjorte og lederhosen med seler, der går til lige under knæet, men hvide uld knæstrømper. Derudover har mange en alpehue på og meget karakteristisk er overskæget, der gerne krøller lidt i spidserne. Kvinderne har alle autentiske tyroler kjoler på og med små forklæder, samt hvide uld knæstrømper. Disse fås i forskellige længder og er nedringede i større eller mindre grad. Så tryk på knappen for oven og find det Tyroler kostume eller udklædning der passer til lige netop dit behov, eller den personlig som du ønsker at udtrykke til festen, for til denne her fest er du simpelthen nød til at møde op iklædt en eller anden form for Tyrolertøj. Så klik ind på kostumeoutlet.dk eller en af de mange andre online kostume butikker og find det tyrolertøj som passer til lige netop dig.

Nu om dage holder en hver dansk by med blot lidt selvrespekt en eller anden form for Oktober fest hvor der spilles tyske og danske slagere, drikkes øl i store glas, spise masser af fedtet mad, mens de mest hardcore kommer udklædt i et Oktoberfest kostume af en eller anden form. Den tyske oktoberfest har vundet godt frem i Danmark og som det ser ud lige nu, bliver den blot mere og mere populær, vi glæder os i hvertfald til næste fest som helt sikkert også bliver et stort hit.

Oversigt over Oktoberfest

Oktoberfest 2013          21. september – 6. oktober

2014                       20. september – 5. oktober

2015                       19. september – 4. oktober

2016 16. september – 3. oktober

Få dit tyroler kostume eller anden oktoberfest udklædning her – Billige Tyroler Kostumer