Videoovervågning på vores lager

overvaagningVi har desværre været nød til at få installeret videoovervågning på vores lager. Over de seneste 5 måneder har vi haft 3 forsøg på indbrud og 1 reelt indbrud på vores lager hvor der er blevet stjålet en større mængde kostumer. Så er det jo lige man tænker, hvem fa.. skal bruge 20 sæt tyroler kostumer eller en bunke fastelavns kostumer til børn? Det må næsten være med henblik på videresalg i udlandet eller noget i den stil, men nu har vi i hvert fald taget konsekvensen af dette og fået installeret videoovervågning på hele vores laget samt alarm system på døren der indtil. Der er i alt opsat 8 styk Panasonic video kamera til at overvåge hele området, nu kan vi så bare håbe på at det er nok til at skræmme tyvene væk, så vi slipper for disse problemer. Men du kan læse en del mere om denne type af kameraovervågning på en af de mange sikkerhedsblog på nettet.

Her på onlinekostumer.dk er vi bestemt ikke de eneste som kæmper med disse problemer, jeg kender selv flere andre forretnings ejere som har flere og flere problemer med indbrud eller forsøg her på og har været nød til at stamme op på deres sikkerhed, fået installeret alarm eller video overvågning og hvad jeg lige kan fornemme ser det faktisk ud til at hjælpe en del. Derfor valgte jeg også at hoppe med på vognen og installere kameraovervågning i hele butikken og lageret.

Men hvad er det lige det gør at der er så mange tyve der går målrettet efter danske butikker og deres lager? Er det fordi vi simpelthen er for dårlige til at passe på vores ting eller et det pga.vores placering i Europa eller milde straffe? Lidt af hvert hvis du spørger mig, fylder man en lastbil med tyvekoster for flere hundrede tusinde og bliver snupper får man en mindre fængselsstraf. Da det kan kan være ret svært at afsætte 200 stjålne kostumer herhjemme, er det mest sandsynligt at varene bliver fragtet til udlandet og solgt der. Højst sandsynlig til andre webshops der, som så igen kan sælge dem online eller lokalt til en betydelig billigere pris end vi kan konkurrerer med. Derfor bliver man jo altid lidt ekstra harm, ikke over at få stjålet sine ting, det dækker forsikringen jo ofte, men over at man nu lige pludselig skal til at konkurrerer mod sine egne produkter og dermed igen miste salg da man jo aldrig helt vil kunne komme ned i et prisniveau med stjålne produkter. Vi er jo bestemt ikke de eneste som har dette problem og derfor har alarmer og videoovervågning systemet fået mere og mere opmærksomhed over de senere år, både til at hjælpe politiet med at opklare sagerne men også som afskrækning da det for nogle er lidt for stor en risiko at bryde ind et sted der er proppet med kamera og alarmer.

Også i forbindelse med Aalborg karneval var det en stor fordel med masser af video overvågning. Masser af de anmeldelser der løb ind i løbet af dagen og dagen efter, blev faktisk opklaret grunden overvågning.

Læs mere: Karnevallet i Aalborg.

Er du selv butiksejer og har problemer med den slags kan jeg kun anbefale at man får installeret videovervågning da det ser ud til at virke og i det lange løb derfor kan spare en for masser af frustationer og ødelagte lokaler, vinduer, døre osv. Her kan i læse mere om mulighederne inden for video overvågning.

Comments are closed.